Billige rejser
til Kreta

Se priser her

 
  Rejsetilbud til Kreta


Kreta

 Agia Marina

 Agii Apostoli
 Agios Nikolaos
 Almyrida
 Bali
 Chania
 Elounda
 Georgiopolis

 Gerani
 Gouves
 Hersonissos
 Kalives
 Kato Stalos
 Kokkini Hani
 Loutro
 Maleme
 Paleochora
 Platanias
 Rethymnon
 Stavros


Hoteller

Attraktioner


Kort

Vejr og Klima
 

 

 

Agia Marina

Agia Marina ligger 9-10 km vest for Kretas næststørste by, Chania, og kun 2 km øst for Platanias.

Feriebyerne på Chania kysten er som perler på en snor, og Agia Marina er én af dem. Byerne ligger tæt og Agia Marina er stort set vokset sammen med nabobyen Kato Stalos.

Agia Marina var engang en lille hyggelig fiskerby, og noget af den gode gamle græske atmosfære findes stadig i den gamle bydel.

Hotelforslag: Lejlighedshotellet Canea Mare drives af en græsk familie. Det ligger tæt på centrum og kun 50 meter fra stranden.

Strande i Agia Marina
Strandforholdene er rigtig gode i Agia Marina. De er dækket med fint gyldent sand, og det lave vand gør strandene meget børnevenlige.

Der er masser af vandsportsaktiviteter til de eventyrlystne, herunder jetski, parasailing og snorkling. De fleste aktiviteter er på den vestlige del af stranden.

Lige øst for 'spidsen' (det nordligste punkt) er der et område, hvor de unge samles. Her er der flere caféer og barer, der spiller musik som strandgæsterne kan lytte til. 

Restauranter og natteliv
Der mange restauranter, caféer og tavernaer i Agia Marina. Ifølge brugerne på TripAdvisor er den bedste restaurant Horiatiko taverna, og som mange andre restauranter i byen serverer den græske specialiteter. Andre gode restauranter er Manolis og Olivi. 

Nattelivet er ret livligt på byen barer og natklubber. De som ønsker et endnu større udvalg har kun en kort tur ind til Platanias.

Aktiviteter i Agia Marina
Er der børn med på ferien, så vil legelandet i Agia Marina vække begejstring. Her kan børnene more sig med bl.a. hoppeborge, el-biler og minigofbane.

Platanias ligger kun en gåtur, eller meget kort bustur væk, og her er der endnu flere butikker og restauranter. Fra Platanias er det også muligt at tage på diverse bådture til andre flotte steder på Kreta.
 

  Agia Marina

Agia Marina strand

Agia Marina

Agia Marina by

 
 
 

 
  Kort over Agia Marina på Kreta
Agia Marina er vokset sammen med den større ferieby Platanias mod vest, og med den lidt mindre ferieby Kato Stalos mod øst. Lidt mod syd ligger Pano Agia Marina, som er den oprindelige del af byen.

 

 

KontaktPrivacy policy