Sol.sunweb.dk - generelt banner 

Billige rejser
til Kreta

Se priser her

 
  Rejsetilbud til Kreta


Kreta

 Agia Marina

 Agii Apostoli
 Agios Nikolaos
 Almyrida
 Bali
 Chania
 Elounda
 Georgiopolis

 Gerani
 Gouves
 Hersonissos
 Kalives
 Kato Stalos
 Kokkini Hani
 Loutro
 Maleme
 Paleochora
 Platanias
 Rethymnon
 Stavros


Hoteller

Attraktioner


Kort

Vejr og Klima
 

 

 

Agios Nikolaos

Agios Nikolaos er en flot by beliggende i den smukke bugt Mirabello på den østlige del af Kreta, ca. 80 øst for Heraklions lufthavn.

Agios Nikolaos er en dejlig rolig by, der til trods for populariteten har den beholdt sin græske charme. Byen indbyder til afslappende slentreture, f.eks. langs kysten eller i butiksgaderne omkring torvet.

Et af byens særpræg er en lille sø midt i byen, som man i lang tid troede var bundløs. Rundt om søen er der nu mange hyggelige restauranter.

Se rejser til Agios Nikolaos på Kreta.

Strande i Agios Nikolaos
Der er mange strande i og omkring Agios Nikolaos. Ved selve byen ligger der to strande, en på hver side af havnen. Den bedste og mest kendte strand er dog Almiros-stranden, der har fint sand og er børnevenlig med sit lave vand. Den ligger to kilometer syd for byen.

Restauranter og natteliv
Der er mange spisesteder i byen, især omkring havnen ligger der mange restauranter, caféer og tavernaer. Et rigtig hyggeligt område.

Natteliv er der også i Agios Nikolaos, hvor flere barer og diskoteker underholder gæsterne, der også kommer fra de omkringliggende byer. 

Aktiviteter og seværdigheder
Om onsdagen er der marked i Agios Nikolaos, og her er der livlig handel med mange forskellige varer, som
kød, fisk, tøj og sko.

Fra Agios Nikolaos går der dagligt turbåde til øen Spinalonga, der ligger længere mod nord. Spinalonga er et gammelt venetiansk fæstningsværk, som senere blev omdannet til en koloni for spedalske. En af de største seværdigheder på Kreta.
 

  Agios Nikolaos

Agios Nikolaos strand


 


Kort over Agios Nikolaos på Kreta

 

 

 

KontaktPrivacy policy