Billige rejser
til Kreta

Se priser her

 
  Rejsetilbud til Kreta


Kreta

 Agia Marina

 Agii Apostoli
 Agios Nikolaos
 Almyrida
 Bali
 Chania
 Elounda
 Georgiopolis

 Gerani
 Gouves
 Hersonissos
 Kalives
 Kato Stalos
 Kokkini Hani
 Loutro
 Maleme
 Paleochora
 Platanias
 Rethymnon
 Stavros


Hoteller

Attraktioner


Kort

Vejr og Klima
 

 

 

Bali på Kreta

Bali er en hyggelig lille ferieby på Kretas nordkyst mellem de langt større byer Rethymnon og Heraklion. I bil er afstanden til Heraklions lufthavn ca. 52 kilometer.

Fra at have været en ganske lille fiskerby, har Bali gennem de senere år vokset sig større og større. Fiskernes både ligger stadig havnen, men Bali er også blevet et lille paradis for par og familier, der søger flotte og rolige omgivelser.

Hoteller og ferielejligheder strækker sig op ad de stejle bjergskråninger, og mange af dem har en flot udsigt over bugten og de fire strande. Med nogle supermarkeder, et apotek og forskellige turistbutikker kan Bali let dække behovet for daglige indkøb.

Strande i Bali
Bali har fire gode strande, der alle ligger i flotte omgivelser. To af standene ligger i byens nordlige del tæt ved havnen, mens den største strand ligger længst mod syd. Her tilbydes de bedste faciliteter, herunder vandsportsaktiviteter.

Alle strandene har finkornet, blødt sand, og er børnevenlige. Enkelte dage er der bølger, og så er strandene ved havnen bedst beskyttet.

Restauranter og natteliv i Bali
Restauranter og barer er fortrinsvis placeret i byens centrum, ved havnen og ved den største strand i den sydlige ende. Den bedste restaurant er uden tvivl den familieejede Ligo Vouno Ligo Thalassa, hvor gæsterne kan nyde den fantastiske udsigt over bugten. Specialiteterne er grillet kød og friskfanget fisk.

Nattelivet er relativt stille, men der er god mulighed for at nyde en aften-drink. Prøv for eksempel den hyggelige og meget farverige Posto Cafe, der ligger tæt på havnen.

Aktiviteter og seværdigheder
Hvis der ønskes lidt afveksling fra strandlivet, så er det oplagt at besøge Rethymnon. Her frister den charmerende gamle bydel og det venetianske fort Fortezza. Eller måske en shoppingtur til hovedstaden Heraklion. Der går busser til begge byer fra hovedvejen ca. halvanden kilometer fra centrum af Bali.

De som lejer bil bør overveje en tur til Kretas største turistattraktion, det minoiske palads i Knossos. Ellers er der også daglige bådture fra Bali, for eksempel til Rethymnon (koster ca. 25 Euro).
 

  Bali Kreta

Bali strand

Bali restaurant

 
 
 

 
  Kort over Bali på Kreta

 

 

KontaktPrivacy policy