Billige rejser
til Kreta

Se priser her

 
  Rejsetilbud til Kreta


Kreta

 Agia Marina

 Agii Apostoli
 Agios Nikolaos
 Almyrida
 Bali
 Chania
 Elounda
 Georgiopolis

 Gerani
 Gouves
 Hersonissos
 Kalives
 Kato Stalos
 Kokkini Hani
 Loutro
 Maleme
 Paleochora
 Platanias
 Rethymnon
 Stavros


Hoteller

Attraktioner


Kort

Vejr og Klima
 

 

 

Elounda

Den tidligere fiskerby Elounda ligger i det nordøstlige Kreta, cirka 12 km nord for den større by Agios Nikolaos, og cirka 80 km Heraklions lufthavn.

Elounda er en af de mest eksklusive feriebyer på Kreta, men selvom stedet tiltrækker de rige og de kendte, så kan alle være med. Det er også kendetegnet ved at de fleste større charterselskaber har Elounda på programmet.

Elounda er en vellykket blanding af græske charme og luksuriøs atmosfære. Hotellerne er af høj standard, ikke mindst det seksstjernede luksushotel Elounda Beach. Butikker, restauranter, barer m.m. afspejler også, at Elounda's turister generelt har flere penge mellem hænderne.

Stranden i Elounda
Stranden ligger på den nordlige side af Eloundas havn, og er en fin sandstrand med udlejning af solsenge og parasoller. Stranden ligger godt beskyttet i bugten, hvilket gør stranden mindre udsat for bølger og giver en lidt højere vandtemperatur. På stranden tilbydes også forskellige vandsportsaktiviteter.

Restauranter og natteliv
Ved havnen, hvor dyre lystbåde ligger side om side med fiskerbådene, findes et hyggeligt torv med små caféer og taverner. Ved Eloundas bedste strand ligger også en lang række restauranter og tavernaer.

Nattelivet er forholdsvist roligt i Elounda, men et livligere natteliv findes kun 12 km væk i Agios Nikolaos.

Seværdigheder
Den største seværdighed i området er Spinalonga, der tidligere var en venetiansk fæstning og senere en koloni for spedalske (fra 1903-1957). Der går dagligt flere turbåde fra Elounda til Spinalonga og turen var kun et kvarters tid.

Den gamle, oprindelige by Kato Elounda ligger lidt øst for feriebyen Elounda. Den er også et besøg værd.
 

  Elounda

Elounda by

Elounda strand

Elounda havn

 
 
 
Se vores film fra Elounda

 
 
 
 

Kort over Elounda på Kreta

 

 

KontaktPrivacy policy