Sol.sunweb.dk - generelt banner 

Billige rejser
til Kreta

Se priser her

 
  Rejsetilbud til Kreta


Kreta

 Agia Marina

 Agii Apostoli
 Agios Nikolaos
 Almyrida
 Bali
 Chania
 Elounda
 Georgiopolis

 Gerani
 Gouves
 Hersonissos
 Kalives
 Kato Stalos
 Kokkini Hani
 Loutro
 Maleme
 Paleochora
 Platanias
 Rethymnon
 Stavros


Hoteller

Attraktioner


Kort

Vejr og Klima
 

 

 

Kalives

Kalives er en hyggelig lille og langstrakt by ca. 18 km øst for Chania på Kretas nordkyst. Byen ligger i  Souda-bugten med en flot udsigt til Akrotirihalvøen.

Byen er bygget op omkring den gennemgående kystvej, men der er også liv i flere af sidegaderne. Blandt de typisk græske hvidkalkede huse ligger forskellige små forretninger, som tøjbutikker, bagere, grønthandlere, en slagter og små supermarkeder. I den østlige del af byen ligger der en lille fiskerhavn.

Stranden i Kalives
Kalives har to gode sandstrande. Hovedstranden starter ved den lille havn og strækker sig langs det meste af byen. Det er en lavvandet og børnevenlig sandstrand, hvor der er flere afsnit med solsenge og parasoller.

Ved den hyggelige havn står der en gammel torpedo og en landmine fra anden verdenskrig. 

Omkring en kilometer nordvest for Kalives ligger den anden strand. Det er en flot sandstrand, der på grund af sin beliggenhed uden for byen er noget mere rolig.

Restauranter og natteliv
Der er rigeligt med restauranter og caféer i Kalives. De ligger primært langs kystvejen og ved byens lille torv. Nattelivet er relativt stille.

Aktiviteter i Kalives
Kalives flotte naturomgivelser er meget populære blandt vandrere. Vil man en dag til en større by, så går der busser til f.eks. Chania.
 

  Kalives

Kalives Kreta

Kalives strand


 


Kort over Kalives på Kreta

 

 

 

KontaktPrivacy policy