Billige rejser
til Kreta

Se priser her

 
  Rejsetilbud til Kreta


Kreta

 Agia Marina

 Agii Apostoli
 Agios Nikolaos
 Almyrida
 Bali
 Chania
 Elounda
 Georgiopolis

 Gerani
 Gouves
 Hersonissos
 Kalives
 Kato Stalos
 Kokkini Hani
 Loutro
 Maleme
 Paleochora
 Platanias
 Rethymnon
 Stavros


Hoteller

Attraktioner


Kort

Vejr og Klima
 

 

 

Paleochora

Paleochora ligger flot på en lille halvø i det sydvestlige Kreta. Med sine ca. 2000 indbyggere er det en forholdsvis lille by, men hvad den ikke har i størrelse har den i atmosfære.

Der er en række mindre hoteller i byen, men ellers er det mest ferielejligheder. Mange grækere har selv ferielejlighed her og de bor ofte i den i august.

Der er gode indkøbsmuligheder i Paleochora. Der er flere supermarkeder, rigtig gode bagerbutikker, en slagter, en legetøjsbutik m.m. Alle ligger de i de flotte snævre gader med små flotte træer.

Strandene i Paleochora
Der er to vidt forskellige strande i Paleochora, men på ét punkt er de dog ens. Begge er vidunderlige.

På vestsiden af byen ligger en stor bred sandstrand. Vandet er klart og lavt, perfekt til børn på dage uden bølger. Bag stranden ligger der mange restauranter og caféer, som drives af lokale familier.

På den østlige side ligger der en strand dækket med store sten. Her er vandet dybere, men der er ofte helt stille, og udsigten mod de hvide bjerge er enestående.

Restauranter og natteliv
Der findes et bredt udvalg af restauranter i Paleochora, herunder flere med traditionel græsk mad og et par gode fiskerestauranter. Kvaliteten er generelt høj og priserne er meget rimelige.

Om sommeren bliver hovedgaden lukket for trafik kl. 19.00, så bliver det ekstra hyggeligt at slentre rundt mellem byens restauranter, caféer og barer.

Nattelivet er stille, men i udkanten af byen ligger der et diskotek, som har åbent i højsæsonen.

Aktiviteter i Paleochora
Den gamle bydel med sine smalle gader er vidunderlig at vandre rundt i. Mange af de gamle huse har håndudskårne hoveddøre og der er mange blomster og små træer. Den gule kirke med det smukke kirketårn er byens stolthed.

Yderst på halvøen ligger resterne af et veneziansk fæstningsanlæg fra 1279. Den blev ødelagt og genopført mange gange. Området er perfekt til en stille aftentur.
 

  Paleochora

Paleochora strand

Paleochora stenstrand

Paleochora by og kirke

 
 
 

 
 

Paleochora kort

 

 

KontaktPrivacy policy