Billige rejser
til Kreta

Se priser her

 
  Rejsetilbud til Kreta


Kreta

 Agia Marina

 Agii Apostoli
 Agios Nikolaos
 Almyrida
 Bali
 Chania
 Elounda
 Georgiopolis

 Gerani
 Gouves
 Hersonissos
 Kalives
 Kato Stalos
 Kokkini Hani
 Loutro
 Maleme
 Paleochora
 Platanias
 Rethymnon
 Stavros


Hoteller

Attraktioner


Kort

Vejr og Klima
 

 

 

Rethymnon

Rethymnon er med sine ca. 30.000 indbyggere den tredjestørste by på Kreta. Tæt på Rethymnon ligger bl.a. feriebyerne Adele og Platanes.

I Rethymnons smalle gader og stræder er ligger de charmerende huse bygget i veneziansk, tyrkisk og græsk stil. I den venetianske bydel kan man opleve den venetianske adels elegante ridderhus, Loggiaen, og ikke langt derfra Rimondi Fontænen fra 1626. Den tyrkiske moské Nerantzes, der nogle gange har åbent i forbindelse med koncerter, er også et kig værd.

Flot er også den lille, men utroligt hyggelige fiskerhavn fra 1200-tallet. Ved siden af havnen ligger det imponerende venetianske fort Fortezza, der nu huser Rethymnons arkæologiske museum.

Se Sunweb's hoteller i Rethymnon.

Strande
I Rethymnon begynder sandstranden allerede inde i byen. Derfra strækker den sig 12 kilometer mod øst. Det første lange stykke er sandstrand med en flot strandpromenade.

Resten af den lange strand består af områder med fin- og grovkornet sand samt småsten nogle steder. Man kan leje parasoller og solstole flere steder, og der tilbydes mange vandsportsaktiviteter på stranden.

Restauranter og natteliv
Nede fiskerhavnen myldrer det med caféer og (fiske)restauranter helt tæt på vandet og fiskerbådene. Langs den første kilometer af strandpromenaden ligger også en masse restauranter og caféer. Inde i selve byen ligger også mange gode og hyggelige restauranter.

Nattelivet er livligt i Rethymnon. I den gamle bydel, ved havnen og langs strandpromenaden ligger der mange barer og også nogle diskoteker.

Attraktioner og aktiviteter
Det imponerende venetianske fort Fortezza, der nu huser Rethymnons arkæologiske museum er et kig værd. Fortet er meget velbevaret.

Den utroligt charmerende gamle bydel er en af de store seværdigheder på Kreta. Her kan de fleste slentre rundt i timevis og blive betaget af de smalle stræder og arkitekturen.

Hvert år i begyndelsen af juli afholdes en vinfestival i Rethymnons Park, som ligger lidt udenfor den gamle bydel. Parken er også et dejligt sted at slappe lidt af i skyggen.
 

  Rethymnon Kreta

Rethymnon

Fortezza

 
 
 
Se vores film fra Rethymnon

 
 
 
  Kort over Rethymnon på Kreta

 

 

KontaktPrivacy policy